Анулации и възстановяване на средства

Правила и условия на услугата

Добре дошли в уебсайта или приложението на Мистър Гирос БГ ЕООД (известен също като „Mr.Gyros“ „нас“ „ние“ „наш“), www.mrgryos.bg (и всички страници, прикачени и включващи това име на домейн) и нашите приложения ( всяка наша „услуга“). Тази страница (заедно с документите, посочени на нея) ви съобщава правилата и условията, изброени на нашия сайт . Моля, прочетете внимателно тези правила и условия, преди да поръчате храна от нашия сайт. Като влезете в нашия сайт и направите поръчка, вие се съгласихте да бъдете обвързани с тези правила и условия и нашата политика за условия за ползване. „Вие“, „вашият“ и „клиент“ се отнася до лицето, което използва нашата услуга, за да направи поръчка.

Ако имате някакви въпроси, свързани с тези правила и условия, моля, свържете се с нас, преди да направите поръчка. Ако не приемате някое от тези правила и условия, ние ви призоваваме да не използвате нашата услуга.

1. За нас
www.mrgyros.bg е уебсайт, управляван от Мистър Гирос БГ ЕООД, известен също като mrgyros, учреден и регистриран в гр. София 1111, ул. „Елисавета Багряна “ 20. Mr.Gyros е заведение за хранене, при който храната се приготвя на място, и се доставя от нас до вас от името на Mr.Gyros, както и от наши партньори.

2. Цел
Целта на mrgyros.bg е да ви предостави проста и удобна услуга, 

3. Наличност на услугата
Mr.Gyros предлага услуга за поръчка и доставка в гр. София. За да се гарантира, че ястията достигат до вашата врата, когато са най-добри. Ако живеете извън зоните за доставка, на екрана ще се появи съобщение, което ви уведомява, че онлайн поръчката няма да бъде възможна в зоната, която сте поискали. Не приемаме поръчки от физически лица до пощенски код, в който нямаме услуга. Работното време ще варира в зависимост от условия и наличността на ресторанта. Моля, щракнете върху съответната връзка, за да видите менюто на нашият сайт, след което щракнете върху избраният от вас продукт, което ще ви предостави опцията да изпратите поръчката си в избрания от вас адрес.

4. Поръчки
Когато направите поръчка чрез нашата услуга, ще ни бъде изпратен имейл за потвърждение, потвърждаващ детайлите на поръчката и данните за вашия адрес. Договорът за доставка на всяка храна, която поръчате чрез нас, ще бъде между вас и Мистър Гирос БГ ЕООД. Този договор ще бъде сключен само когато ви бъде изпратен имейл за потвърждение от нас. Също така ще можете да видите статуса на поръчката, като проверите акаунта си за поръчка или като посетите връзката, дадена в имейла за потвърждение. Моля, уверете се, че сте ни дали правилен имейл адрес и телефонен номер тъй като това е начинът, по който ще комуникираме с вас относно вашата поръчка. Моля, уверете се също, че предоставяте точен адрес и телефонен номер за контакт, за да сте сигурни, че вашите ястия ще пристигнат при вас на правилното място.

Ако намерите неточна информация в потвърждението на поръчката, трябва да ни уведомите възможно най-скоро. Ако не отворите вратата или не отговорите на електронна или телефонна кореспонденция в рамките на 5 минути след физическото достигане на вашия адрес от нашите шофьори, ние си запазваме правото да напуснем адреса. При следваща поръчка ще бъдете таксувани за пълната стойност на поръчаните ястия. Мистър Гирос БГ ЕООД се стреми да предостави услуга с най-високо качество. В малко вероятния случай, ако има проблем с вашата поръчка, включително въпроси, свързани с качеството на храната вие имате законно право да получите заместител на храната, която сте поръчали. Ние следим много внимателно стандартите за обслужване и за нас е от изключителна важност те да отговарят на високите стандарти, които очакваме.

5. Информация за хранене и алергени
Всички ястия са в зависимост от наличността. Всички ястия могат да съдържат следи от следните алергени: пшеница, глутен, фъстъци, ядки, сусам, целина, соя, мляко, яйца, горчица, лупина, свинско месо, мекотели, ракообразни, риба, серен диоксид или алкохол. Моля, имайте предвид, че ако сте бременна, може да се наложи да внимавате, когато консумирате някое от горните ястия. За всякакви въпроси относно съдържанието на алергени в конкретни ястия, моля, свържете се директно с Mr.Gyros. Ако имате някакви алергични изисквания, моля, свържете се с Mr.Gyros чрез данните за контакт, предоставени на уебсайта/приложението, преди да направите поръчката си.

6. Продажба на алкохол
Алкохолните напитки могат да се продават само на лица над 18-годишна възраст и може да се изисква доказателство за възраст при доставка. Наличието на алкохол е предмет на законите, приложими за съответния ресторант. Mr.Gyros си запазва правото да откаже да достави какъвто и да е алкохол на всяко лице, което не изглежда да е навършило 18 години или което е, или изглежда, че е под въздействието на алкохол или наркотици. Правейки поръчка, която включва алкохол, вие потвърждавате, че имате навършени 18 години. Като направите поръчка за алкохол, вие се съгласявате да ни предоставите доказателство за възраст, ако бъде поискано.

7. Наличност и доставка
Нашата цел е да предоставим възможно най-добрата услуга за доставка. Много понякога обаче нещата не винаги вървят по план и фактори, като пътни условия и време, могат да ни попречат да постигнем заявените от нас срокове за доставка. Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че храната ви ще бъде доставена до часа, посочен в имейла/уеб страницата/приложението. Времето на вашата поръчка може също да се определи, като се вземе предвид обемът на поръчките и обстоятелствата, пред които е изправен ресторантът партньор/непартньор по това време.

8. Анулации и възстановяване на средства
Имате право да анулирате поръчка в рамките на разумен срок и преди поръчката да стане приета, като се свържете с Mr.Gyros чрез рекламираните номера за контакт на уебсайта/приложението. Ако искате да отмените или промените поръчката си, трябва да ни се обадите в рамките на 5 минути след направата на поръчката. Всяка поръчка, анулирана от вас, след като стане приета, ще ви бъде таксувана. Всяко плащане, направено от вас преди поръчката да бъде анулирана от Mr.Gyros, обикновено ще бъде възстановено чрез същия метод, който сте използвали за плащане на поръчката си,

Възстановяването на всички суми по нашата карта може да отнеме 5 работни дни, за да се върнат във вашата картова сметка в зависимост от доставчика на картата. Ние се стремим да обработваме всички заявки за възстановяване на средства в рамките на 24 часа. Ще ви уведомим по имейл или чрез номера за контакт, посочен в поръчката, ако има някаква промяна в процеса на възстановяване. Ако имате някакви въпроси или притеснения, свързани с вашето възстановяване, трябва да се свържете директно с Mr.Gyros.

Мистър Гирос БГ ЕООД/a Mr.Gyros носи крайната отговорност за обработката на всички възстановявания. 

9. Цена и плащане
Цената на всяка храна ще бъде посочена в нашата услуга. Цените са с ДДС. Направените промени няма да засегнат поръчките, за които сте получили имейл за потвърждение. Освен в случаите, когато има очевидна грешка в ценообразуването, при което ние ще ви уведомим възможно най-скоро за проблема с ценообразуването. Запазваме си правото да анулираме вашата поръчка, след като ви уведомим за грешка. Въпреки всичките ни усилия, някои от ястията, посочени в нашата услуга, може да са с неправилна цена. Mr.Gyros обикновено проверява цените като част от процеса на поръчка. Заплащането на всички ястия може да се извърши с карта или с наложен платеж. В случай на плащане с карта, след като поръчката ви бъде потвърдена, вашата кредитна или дебитна карта ще бъде оторизирана и сумата е маркирана за плащане. Плащането се извършва директно към Мистър. Гирос БГ ЕООД

10. Нашата отговорност
До степента, разрешена от закона, Mr.Gyros предоставя нашата услуга и съдържание на базата „както е“ и „както е налично“ и ние не даваме никакви декларации или гаранции от какъвто и да е вид, изрични или подразбиращи се, по отношение на съдържанието или наличността на нашата услуга , или че ще бъде навременно или без грешки или че всички дефекти ще бъдат коригирани. В случай, че се установи, че Mr.Gyros e отговорни към вас, общата ни обща отговорност е ограничена до покупната цена на ястията, които сте платили. Това не включва и не ограничава по никакъв начин отговорността на Mr.Gyros  по какъвто и да е въпрос, за който би било незаконно ние или тя да изключим или да се опитаме да изключим нашата или нейната отговорност, включително отговорност за смърт или телесна повреда, причинена от небрежност или за измама или измамно невярно представяне.

11. Събития извън нашия контрол
Никоя страна не носи отговорност пред другата за каквото и да е забавяне или неизпълнение на задълженията си по това споразумение, произтичащо от причина извън нейния контрол, включително, без ограничение, някое от следните: Стихийно действие, правителствено Акт, война, трафик, пожар, наводнение, експлозия или обстоятелствена или гражданска суматоха. За избягване на съмнение, нищо в клауза 11 не освобождава Клиента от каквито и да е задължения за плащане по това споразумение.

12. Отказ
Oт права Нито вие, нито Mr.Gyros, нито наш-партньор/непартньор носите отговорност пред другите за каквото и да е забавяне или неизпълнение на задълженията си по това споразумение, произтичащи от причина извън техния контрол, включително, без ограничение, някое от следното: стихийно бедствие, правителствен акт, война, трафик, пожар, наводнение, експлозия, обстоятелствени или граждански вълнения.

13. Разделимост
Ако някоя от разпоредбите на това споразумение бъде преценена като незаконна или неприложима, продължаването в пълна сила и действие на останалите разпоредби няма да бъде засегнато.

14. Цялостно споразумение
Тези условия съдържат цялото споразумение между страните по отношение на неговия предмет и заместват всички предишни споразумения, договорености и разбирателства между страните по отношение на този предмет.

15. Правото ни да променяме нашите Правила и условия
Mr.Gyros може да преразгледа тези условия за ползване по всяко време, като промени тази страница. От време на време се очаква да проверявате тази страница, за да забелязвате промените, които правим, тъй като те са обвързващи за вас.

16. Закон и юрисдикция
Тези условия за използване и всеки спор или иск, произтичащ от или във връзка с тях или техния предмет или образуване (включително извъндоговорни спорове или искове) се управляват и тълкуват в съответствие със закона на България

Популярни