Стани доставчик

Искате да станете куриер на Mr.Gyros!

shipper

Станете Шофьор

Mr.Gyros търси надеждни шофьори в гр. София. Присъединете се към нашия приятелски екип и станете част от бързо разрастваща се и успешна компания.

breadcrumb
  • Гъвкав график – Работете, когато пожелаете

 Започвайки като място за доставка на храна и поръчки, ние се разширихме в пространството, поради което се нуждаем от много повече шофьори 


Съвети за нови шофьори

Ако мислите да кандидатствате да станете шофьор за доставка на храна за вкъщи или сте нов в ролята си на куриер, ето няколко съвета, които да ви помогнат в началото на вашето пътуване:

1. Бъдете запознати с района, в който ще шофирате.

Така ще бъде по-лесно да се ориентирате и да не се загубите. Познавайки общите области, в които ще доставяте, както и алтернативните маршрути до вашите дестинации, можете да осигурите по-навременни доставки и по-малко време, заседнали в задръствания.

2. Планирайте маршрута си предварително.

Това ще ви помогне да избегнете ненужни заобикаляния и ще спестите време. Използването на (законни) преки пътища и ефективност означава, че може да имате време да поемете допълнителни доставки, което може да означава допълнителни пари!

3. Бъдете наясно със заобикалящата ви среда по всяко време.

Важно е да сте наясно с трафика и пешеходците, когато шофирате в оживени зони. Шофирането за прехраната означава, че трябва да бъдете отговорни по пътищата. Следвайте ограничението на скоростта и спазвайте всички правила за движение. Това не само ще ви помогне да запазите безопасността на пътя и ще избегнете билети за шофиране или глоби, но ще ви помогне да поддържате добра репутация на марката за компанията, за която доставяте.

За повече информация тел: 0896966932