Франчайз

Първоначална такса: 5 000 лева.

Месечна такса: 4% от месечния оборот или не по-малко от 600 лева / месечно.

Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта.

Срок на договора: 3 / 5 г. или безсрочен.

Бранш: храна.

Развитието си МИСТЪР ГИРОС започва преди 7 години, като в момента разполага с 1 собствено заведение  на територията на София.Компанията предлага и кетъринг услуги за специални поводи.

 

Със своята франчайз система, компанията цели да наложи МИСТЪР ГИРОС  и в големите градове в страната. Утвърденият бизнес модел ви дава възможност да започнете успешен бизнес с летящ старт. Всеки франчайз партньор на МИСТЪР ГИРОС преминава специално обучение за въвеждане в тънкостите на бизнеса, което трае 20 дни. Обучават се управителя на заведението и всички служители.

Съобразявайки се с  икономическата обстановка,  МИСТЪР ГИРОС предлага варианти за две равни вноски на заплащане на първоначалната такса, като първата се заплаща при подписването на договора за франчайзинг, с което стартира обучението, избора и изграждането на обекта, а втората при отварянето на заведението. Франчайзодателят може да ви помогне и при избора на подходящо помещение.

 

Подходящи са помещения НЕ ПО МАЛКО ОТ 20 квадратни метра и разбира се с локация на оживено място. Местоположението има важно значение за постигане на висок оборот и съответна печалба. Възвръщането на инвестицията е предвидено до 12 месеца, с минимална печалба от 10 000 лв.

 

Бъдещият франчайзополучател трябва да притежава мениджърски усет, лични качества, желателно е да има опит в управлението на заведения, но не е задължително. Сред най-важните фактори за успеха е да е строго фокусиран върху своята част от договора с МИСТЪР ГИРОС и да няма друг успореден бизнес.

 

МИСТЪР ГИРОС  предлага на своите клиенти приятна атмосфера, отлично обслужване от професионален персонал, най-високо и постоянно качество за пълна наслада и непрекъснато нови продукти в унисон с европейските тенденции.

Екипът на „Mr. Gyros” ежедневно селектира най-качествените и пресни меса от Българските производители. Обработва ги по стари рецепти с уникални комбинации от Средиземноморски подправки и билки.

Крайните ни продукти са винаги пресни, вкусни и съобразени със съвременното разбиране за здравословно хранене.

Тел: 0879-695-216

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.